Bedankt iedereen!!! - Reisverslag uit Heerde, Nederland van Marieke Leeden - WaarBenJij.nu Bedankt iedereen!!! - Reisverslag uit Heerde, Nederland van Marieke Leeden - WaarBenJij.nu

Bedankt iedereen!!!

Blijf op de hoogte en volg Marieke

03 April 2006 | Nederland, Heerde

Ik wil even zeggen dat ik het echt geweldig dat half Sliedrecht was uitgerukt voor mijn uitzendingsdienst!

Ik vind mezelf nog steeds grappig dat ik jullie zo vroeg heb laten komen, hoop dat jullie achteraf blij waren met jullie stoel! ;-)

Ik hoop dat je nu wat meer een beeld heb gekregen van datgene wat we hopen te gaan doen in Rwanda. 't Was in ieder geval leuk om die gebedskaartjes te maken en die enorm moeilijke dans te doen... ;-)

Enne... vooral bedankt voor het gebed aan het eind. Vond het echt heel mooi! Hoop dat jullie voor mij/ons willen blijven bidden gedurende de outreach...

Deze week hebben we les in DRAMA, DANS en CLOWNING. Wordt vast heel leuk!

Fijne week allemaal!

• 03 April 2006 - 10:52

Robert:

Ik was blij dat je gezegd had dat we vroeg moesten zijn, hadden een heerlijke stoel en konden nog wat zien ook!!!
    De afsluiting van het geheel was inderdaad heel bijzonder!

Natuurlijk blijven we voor je bidden gedurende de outreach...misschien zien we je nog voor 8 april, maar tot nu toe is er weinig gebeurt in huize de Bruin!
    Je hoort het wel, geniet van alles! Vooral de clowning denk ik!

Dat's Heren zegen op u daal

• 03 April 2006 - 18:36

Diana:

Ha Lief
    Wij hebben er ook van genoten!
    Hopelijk wordt jou dans geen drama.(ha,ha)Gisteren deed je het leuk hoor !!We bellen je nog even hoor !! Voor Rwanda Liefs

• 04 April 2006 - 06:32

Ad:

Hee diesel!!
    Top om je te lere kennen, jammer dat ik je nu tijd niet meer zie. Net nu 'k je leer kenne, maar ja... top-tijd in Rwanda! Hoi